Vali Okul Müdürlerini Topladı! Müdürler Dert Yandı!

Vali Okul Müdürlerini Topladı! Müdürler Dert Yandı!
Okul Müdürleriyle Yeni Eğitim Sezonu Öncesi Toplantı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentteki okul müdürleriyle yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

BELEDİYELER OKULLARIN SORUNLARINA SICAK BAKSIN TALEBİ

Toplantıda, okul müdürlerinden bazıları kadrolu öğretmen açıklarının olduğundan dert yandı. Bazı okul müdürleri de belediyelerin okulların sorunlarına biraz daha sıcak bakmasını ve muhatap alınmasını istedi.

115 ÖĞRENCİSİ OLAN OKULUN MÜDÜRÜ KADROLU ÖĞRETMEN SORUNUNU ANLATTI

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’na bir ilçenin köy okulunun müdürü “Benim köy okulumda 115 öğrencim var. Ancak kadrolu öğretmen sorunu yaşıyorum. Bu sorunu da ücretli öğretmenle aşmaya çalışıyorum. Norm kadroda 5 kadrolu öğretmenim olmasına rağmen şuan 1 kadrolu öğretmenim var. Diğerleri de ücretli öğretmen. Şuan 3 sınıf öğretmenine ihtiyacım var” dedi.

BAŞARI ZOR VE MEŞAKATLİ ORTAMLARDA ÇIKTIĞI ZAMAN DAHA ANLAMLI OLUR 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise “ Eksiklerimiz var bunu biliyoruz. Sorunlarımız var bunları biliyoruz. Ama buna rağmen güzel işler yapacağımıza dair heyecan verici bir başlangıç yapacağız.  Bu eğitim döneminde inşallah iyi olacağız. Bazen başarı zor ve meşakkatli ortamlarda çıktığı zaman daha anlamlı olur. Her şeyin güzel olduğu şartlardaki başarının tadıyla zor şartlardaki başarının tadı aynı değil. Zor şartlarda elde edilen başarının tadı bambaşka olur.” ifadelerini kullandı.
urfadasin.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.