Vali, sapık okul müdürü hakkında soruşturma başlattı!

Vali, sapık okul müdürü hakkında soruşturma başlattı!
Vali, sapık okul müdürünü görevden uzaklaştırdı ve hakkında soruşturma başlattı!

Edinilen bilgilere göre   Gölhisar Özel Eğitim Meslek okulu 2 idareci, 4 öğretmen ve 18 öğrencisi ile Fethiye Göcek’e günü birlik tur düzenledi.

Tekne turunda teknenin üst katına çıkardığı özel öğrencilerden G.T.’ye cinsel tacizde bulunulduğu iddiası ile okul yöneticisi M. A., teknede bulunan tatilcilerin şikayeti üzerine sahil güvenlik polisi tarafından gözaltına alındı.

Olaya şahit olan tatilci, Göcek İlçe Jandarma Karakolundaki ifade verdi. Tatilci verdiği ifadede, müdürün kız çocuğunun bacak kısmını okşadığını, saçını okşadığını yanına uzandığı sarıldığını fark edince rahatsız olup sahil güvenliğe olayı bildirdiklerini söylediği iddia edildi.

İlçesinin jandarma karakolu tarafından göz altına alındı İlginç görüntüler üzerine Okul yöneticisi M.A. ise "şikayet üzerine konu ile ilgili olarak Bunlar özel öğrenciler, özel ilgi isterler" diye kendini savunduğu öğrenildi.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

“AÇIĞA ALINDI”

Olayın ardından Burdur Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ Gölhisar Özel Eğitim Meslek Okulu; 18 öğrenci 4 Öğretmen ve 2 idareci ile Fethiye/Göcek’e 22.09.2022 tarihinde günü birlik gezi düzenlemiştir.

 Gezi sırasında meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili adli olarak Muğla ilinde işlem yapılmakta olup, Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Vekili M.A. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. Maddesi gereğince görevinden uzaklaştırılmış, hakkında soruşturma başlatılmıştır.”
bomba15.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.