Validen okul müdürlerine yeni talimat

Validen okul müdürlerine yeni talimat
Vali okul müdürlerinden stratejik plan istedi

Kırklareli’de Ortaokullar Genel Durum Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Birol Ekici’nin başkanlığında Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, İl Milli Eğitim Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Milli Eğitim yöneticileri ve resmi ve özel tüm ortaokul müdürleri katıldı.

Vali Ekici toplantının açılışında yaptığı konuşmada; "Ben de sizler gibi heyecanlıyım, önümüzdeki yıl neler yapabiliriz, iyiyi güzeli nasıl yakalayabiliriz, bunu sizlerle konuşmak ve önerilerinizi dinlemek isterim” dedi.

Toplantıda; Kırklareli’nin LGS istatistikleri de görüşülerek, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında yapılması planlananlar görüşüldü.

Ekici, okul müdürlerini tek tek dinleyerek gerçekleştirdikleri çalışmaları ve okul bazında planlananları dinledi.

Paylaşılan öneriler için teşekkür eden Vali Ekici; "Okul boyunca daha çok kitap okumam gerektiğini hep düşünmüşümdür. Çocuklarımızı bu yönde de teşvik ediniz” ifadelerini kullandı.

Vali Ekici, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başında tekrar toplantı yapacağını duyurup okul müdürlerinden stratejik planlarını hazırlamalarını istedi.

Çınar TÜRKMEN

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum