Valinin İktisatçı Kardeşi, MEB'E Müşavir Atandı

Valinin İktisatçı Kardeşi, MEB'E Müşavir Atandı
İstanbul Valisinin İktisatçı Kardeşi Bakan Mahmut ÖZER tarafından Eğitim Müşaviri Olarak Atandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde tamamlayan Kardeşi Ömer Yerlikaya Makedonya Üsküp Eğitim Müşavirliği görevine atandı.

Ömer Yerlikaya Özgeçmiş

1971 yılında Konya’da doğdu. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Devlet Personel Başkanlığında 1994-2004 yılları arasında Devlet Personel Uzmanı olarak çalıştı. Denizcilik Müsteşarlığında Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ve Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yaptı. Başbakanlıkta İdareyi Geliştirme Başkanlığı Uzmanı ve Bakan Danışmanı görevlerinde bulundu. 2011 yılından bu yana Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı görevini sürdürmekte iken Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Destek Hizmetleri Başkanı olarak atandı. Evli ve üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.