Benzin ve Motorine art arda üçüncü zam geliyor! Akaryakıta gece yarısı zam var

Benzin ve Motorine art arda üçüncü zam geliyor! Akaryakıta gece yarısı zam var
Benzin ve motorine yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. Daha yeni gelen esaslı zamlardan sonra bir zam haberi de yarın gece için geldi. Benzinin litre fiyatına 1,10 TL, Motorinin litre fiyatına ise 1,14 TL zam bekleniyor. Zamların ise direkt olarak pompa fiyatına yansıyacağı gelen bilgiler arasında.

Hem brent petrol fiyatları hem de kur fiyatlarındaki artış nedeniyle benzin ve motorin fiyatları yeniden alevlendi. Art arda gelen son zamlarla birlikte 25 TL'yi gören fiyatlardaki artış sürüyor. Sektör kaynaklarından edinilen  bilgiye göre motorin ve benzine yeni bir zam daha yolda. Yarın gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları 30 TL'ye koşacak gibi görünüyor.

YARIN GECE YARISI ZAM VAR

Son zamlarla birlikte benzin ve motorin 25 TL'yi görmüştü. Bu zamların üstüne ise yarın gece yarısı benzinin litre fiyatına pompaya yansıyacak şekilde 1.10 TL zam beklenirken, motorinin litre fiyatına ise 1.14 TL zam beklentisi oluştu. Brent petrol ve kur fiyatlarındaki yukarı yönlü seyirin bu şekilde devam etmesi durumunda benzin ve motorin fiyatlarının 30 TL'yi görmesi kesin diyebiliriz.

VATANDAŞ VE ESNAF ÇÖZÜM İSTİYOR

Vatandaş ve esnaf artık akaryakıt nedeniyle kıpırdayamaz hale geldi. Vatandaş işe gitmek için bile araç kullanmayı bırakırken, esnaflar gelen her akaryakıt zammını zarar etmemek adına sattığı ürünün fiyatlarına yansıtıyor. 
kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum