Benzin ve motorine yeni zam! İşte akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarı..

Benzin ve motorine yeni zam! İşte akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarı..
Akaryakıt fiyatları için ufukta yeni zamlar göründü. Gelen zamlarla benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı daha da uçacak.

Yeni akaryakıt fiyatı zammı için detaylar belli oldu. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı için 1 TL üzerinden zam beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarı detayları…

Artan akaryakıt fiyatları peş peşe gelen zamlar sonrası uçtu. Akaryakıta yansıyan zam sonrası A’dan Z’ye her şeye zam geliyor. Brent petrol fiyatları geri çekilmesine rağmen akaryakıtta zamlar bitmek bilmiyor.

AKARYAKIT FİYATLARINA UFUKTA ZAM GÖRÜNDÜ
Akaryakıt sektörü kaynakları benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı için yeni zamma işaret etti. Sektörden akaryakıt fiyatları için edinilen bilgiye göre, benzin fiyatı için 1 lira 11 kuruş, motorin fiyatı için ise 1 lira 38 kuruş zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarının kesinliği o günkü piyasa şartlarına göre hesaplanarak ilan ediliyor.

İstanbul'da benzinin litre fiyatı 18,10 TL’den satılırken Ankara’da benzin fiyatı 18,22 TL'den satılıyor. 

İstanbul'da motorin fiyatı 20,67 liradan, Ankara motorinin litre fiyatı 20,78 TL satılıyor. 
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum