Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu! 40 TL'ye çıkabilir

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu! 40 TL'ye çıkabilir
Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve FED kararları hakkında yorumlarda bulunurken, doları olanların sevineceği, borcu olanların üzüleceğini ifade etti.

Yaptığı yorumlarla dikkat çeken Selçuk Geçer; son zamanlarda sıkça bahsedilen altın, dolar ve Fed Kararı ile ilgili yorumlarda bulundu. Geçer, doların şubata ayı hareketleriyle ilgili tahminlerinde bulunarak doları olanlara uyarı niteliğinde açıklamalar yaptı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

2023 senesinin Şubat ayı içerisindeki değişimlerin tahminleri yapan ünlü ekonomist doları olanların sevineceği, borcu olanların üzüleceğini ifade etti.

DOLAR 40 LİRAYA KADAR ÇIKABİLİR!
Ünlü ekonomist Geçer, 2022 yılında doları olanları satmamaları konusunda uyarmış ve doların yükseleceğini ifade etmişti.

Önemli açıklamalarda bulunan Geçer, 2023 senesi için doların adeta fırlayacağını söyledi. 2022 senesinde 12 TL olan dolar 18 TL’ye çıkmış, Geçer doların yükseleceği uyarılarında bulunmuştu.

Selçuk Geçer, 2023 senesi için de dolarla ilgili tahminlerini yapmayı sürdürüyor. Son olarak Geçer, yıl içinde doların 40 TL’ye kadar yükselebileceğini iddia etti.

Dolarını bozdurmak isteyen kişilerin biraz daha beklemesini öneren Geçer, dolara yaptırım yapmayanların ise üzüleceğini söyledi. Geçer, özellikle 2023 seçimleri sonrasında doların hızlı bir yükselme trendine gireceğini aktardı.

BORSADA NE YAŞANACAK?
Selçuk Geçer yatırım için borsayı seçenler için de açıklamalarda bulundu. Borsada yaşanan hareketlenmelerin bu şekilde devam edeceğini söyleyen Geçer piyasayı yakından takip etmenin faydalı olacağını ekledi.

tele1

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.