EPGİS duyurdu! Akaryakıta dev zam! Benzin ve motorin fiyatı resmen uçtu

EPGİS duyurdu! Akaryakıta dev zam! Benzin ve motorin fiyatı resmen uçtu
Akaryakıt fiyatlarına bir dev zam daha geldi. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı için zam bilgisi EPGİS tarafından duyuruldu. İşte benzinin ve motorinin litre fiyatına gelen zam miktarı...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamma bir yenisi daha eklendi. EPGİS benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatına zam geldiğini duyurdu. Akaryakıt ürünlerine gelen zamla beraber akaryakıt fiyatları adeta alev aldı. 

AKARYAKITA BİR DEV ZAM DAHA
Benzinin litre fiyatı 3 Mart'tan itibaren 88 kuruş zamlanırken motorinin litre fiyatı 1,51 kuruş zamlandı. Açıklama Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapıldı. 

BENZİN VE MOTORİN FİYATI ADETA UÇTU
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Akaryakıt fiyatlarına yaklaşık yüzde 5,3'lük zam sonrası Ankara'da ortalama benzin fiyatı 17,53 lira olacak. Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 17,44 liraya, İzmir'de 17,55 liraya çıkacak.

Motorin fiyatına gelen yaklaşık 9,3'lük zam sonrası Ankara'da motorinin litre fiyatı 17,67 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,59 liraya, İzmir'de 17,67 liraya çıkacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.