Pazartesi motorine 1 lira 26 kuruş zam geliyor

Pazartesi motorine 1 lira 26 kuruş zam geliyor
Akaryakıt fiyatlarında indirim rüzgarı tersine döndü. Yapılan indirimlerin ardından akaryakıt fiyatlarına zam üstüne zam gelmeye başladı. Pazartesi motorin fiyatına bir zam daha geliyor.

Akaryakıt kalemlerinden motorin ve benzine peş peşe zam gelmişti. Brent Petrol'ün yeniden 100 dolara dayanması ve  dolar kurunun yükseliş eğilimini sürdürmesiyle motorin fiyatında gelen 81 kuruş zammın ardından benzin fiyatına da 1 lira10 kuruş zam yapılmıştı.

Akaryakıt fiyatında yapılan indirimlerle biraz olsun rahatlayan sürücülere bir kötü haber daha geldi. Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan yükselişle birlikte, akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oluştu.

Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, 15 Ağustos Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 26 kuruş zam yapılacak.

Pompaya yansıyacak zam sonrasında İstanbul'da ortalama 23,23 TL'den satılan motorin fiyatı 24,44 TL’ye, Ankara'da 23,32 TL'den satılan motorin fiyatı 24,55 TL’ye ve son olarak İzmir'de 23,34 TL'den satılan motorin fiyatı 24,57 TL’ye yükselecek.

Öte yandan dün gece yapılan zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 21,15 TL'ye, Ankara'da 21,28 TL'ye, İzmir'de 21,27 TL'ye yükselmişti.
gazetememur

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.