Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirime girecek ürünler belli oldu! İşte Tarım Kredi Marketleri indirimli ürünler listesi

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirime girecek ürünler belli oldu! İşte Tarım Kredi Marketleri indirimli ürünler listesi
Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30-40 üründe indirime gidilecek. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından indirime girecek olan ürünler açıklandı. İşte, 2022 indirime girecek olan ürünler listesi...

Tarım Kredi Kooperatif market et, şeker, un ve ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamasında Tarım Kredi Marketlerinde 30-40 üründe indirime gidileceğinin müjdesini verdi. Gıda fiyatlarına yönelik alınan önlemlere dikkat çeken Erdoğan, "Şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek" ifadelerini kullandı. İşte, 2022 Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi...

KIRMIZI ETTE YÜZDE 30-35 İNDİRİM

Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı. Bundan böyle koyun, kuzu etinde yüzde 25 indirimi başlattık. Ve bu sabah, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun-kuzu geçerli değil. Mesela Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Oralarda büyükbaşın kesiminde kuşbaşı, kıyma, biftek, pirzola vs... Bunu piyasaya sürdüğümüzde ve hele hele yüzde 30-35 gibi onda bir indirimi başlatınca benim vatandaşım ona da alışacak. Ve bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek." ifadelerini kullandı.

"30-40 ÇEŞİT ÜRÜNDE SÜRATLE İNDİRİME GİDİLECEK"

1.300 tane Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketi var. Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek."

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek.

İndirim uygulanacak ürünler

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum