Türkiye Gazetesinden otomobilde ÖTV indirimi haberi!

Türkiye Gazetesinden otomobilde ÖTV indirimi haberi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini duyurmuş, taksitle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlardan projeye rekor başvuru gelmişti. Şimdi kulislerde, sosyal konut projesi gibi taksitle otomobil almayı kolaylaştıracak bir projenin üzerinde çalışıldığı konuşuluyor.

Son dönemde uçuşa geçen konut ve otomobil fiyatları vatandaşların belini bükerken, dar gelirliye ev sahibi olma fırsatı veren Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

Projeye rekor başvuru geldiği öğrenilirken, hükümetin yine dar gelirli vatandaşlar için taksitle konut alımı gibi ilk otomobilini almak isteyenler için de bir proje hazırladığı iddia edildi.

SOSYAL KONUTTAN SONRA YENİ HAMLE OTOMOBİL

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Seçim çalışmaları hız kazanırken Başkent kulislerinden yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hükümetin sosyal konut projesini duyurmasının ardırndan sıradaki hamlesinin otomobilde ÖTV'nin düşürülmesi olduğu konuşuluyor.

Kulislerde konuşulanlara göre, özellikle ilk kez araç sahibi olacaklar ve hali hazırda aracı olmayanları kapsayacak proje uygun taksitlerle otomobil alabilmeyi kolaylaştıracak.

Projenin sosyal konut projesi gibi, ÖTV indirimi ya da uygun taksitle otomobil almayı kolaylaştıracağı öngörülüyor. 
Türkiye Gazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum