Uzman isim Selçuk Geçer, yıl sonu dolar tahminini açıkladı

Uzman isim Selçuk Geçer, yıl sonu dolar tahminini açıkladı
Ekonomist Selçuk Geçer, dolarda aralık sonunda görülecek rakamı tahmin etti.

Doları olanların sık sık yönelttiği 'Dolar yıl sonu kaç lira olur?' sorusuna açıklık getiren Selçuk Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğini söyledi.

İşte Selçuk Geçer'in dolara ilişkin sözleri:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum."

"Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar TL karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir."

"ABD'de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse -ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz."

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını söyleyen Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğinin de altını çizdi.'
gerçekgündem

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.