CHP'den emeklilere 4 bin 250 lira bayram ikramiyesi talebi

CHP'den emeklilere 4 bin 250 lira bayram ikramiyesi talebi
Emeklilerin 2022 yılında en kadar bayram ikramiyesi alacağı netleşmemişken, İstanbul Milletvekili Engin Altay, TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmasında emeklilere 4 bin 250 lira bayram ikramiyesi verilemesi talebini dile getirdi.

ENGİN ALTAY (İstanbul) – Ramazan ayını idrak ediyoruz, bayram yakın. Emeklilerimizin bayram ikramiyesinin artık, bu fiyatlardan sonra çok komik bir hâle geldiği bir gerçek. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeklilere 2 bayramda verilen ikramiyenin de 4.250 lira olması konusunda yüce Meclise bir çağrıda ve davette bulunuyoruz.

Ve ayrıca asgari ücretin de temmuz ayında en düşük emekli maaşı alanlarla birlikte yeniden değerlendirilmesi kaçınılmaz olmuştur.

Ben asgari ücretin Temmuz ayında mutlaka ama mutlaka yeniden değerlendirilmesini talep ediyorum. Bayram ikramiyelerinin de emeklilerimiz için 4.250 lira olarak bir an önce düzenlenmesini talep ediyor ve yüce Genel Kurulu emeklilerimize olan vefa, şükran, gönül borcumuzu ödemeye davet ediyorum.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.