Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesi tutarını ve ödenecek tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesi tutarını ve ödenecek tarihi açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılı emekli bayram ikramiyesinde son noktayı koydu! İşte emeklilerin alacağı bayram ikramiyesi miktarı ve ödenecek tarih..

Geçtiğimiz gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emeklilerin bayram ikramiyesinde beklenen artışla ilgili açıklamalarda bulunurken hükümetin böyle bir çalışması olmadığını ifade etmişti.  Bu konuşmadan sonra emeklilerin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi.

ERDOĞAN EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİNDE SON NOKTAYI KOYDU
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunurken Partisinin grup toplantısı sonrası TBMM koridorlarında gazetecilere de kısa bir sohbet yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyesi talebiyle ilgili gelen soruya da bu sohbette cevap verdi.

Erdoğan, emekliye bayram ikramiyesinde Vedat Bilgin’in açıklamalarını da tasdikleyerek son noktayı koydu. Erdoğan söz konusu konuşmasında "Çalışma Bakanı'nın dediği gibi, emekliye bayram ikramiyesi 1100 lira olacak" dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum