Emekli memura 1788 lira fark! İşte unvanlarına göre Temmuz maaşlar..

Emekli memura 1788 lira fark! İşte unvanlarına göre Temmuz maaşlar..
Unvanlarına göre emekli memurlar temmuz 2022 de, ne kadar fark alacak? Müsteşar, Genel müdür, memur, şube müdürü, öğretmen, kaymakam, polis memuru, hemşire, mühendis, teknisyen, imam, avukat, profesör maaş tablosu..

Açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte emekli ve memurların da yıl ortasında alacakları maaş farkları hesaplandı. Memur emeklileri en az 1.788 lira fark ile maaş alacak...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından emekli ve memurun da yıl ortası alacakları maaş farkları da belli oldu.

SSK'lılara yeni maaşları yüzde 42,35 oranında zam yapılan yeni maaşları 17 Temmuz tarihinden itibaren ödenmeye başlanacak. Bağ-Kur emeklilerine ise maaşları 25-28 Temmuz tarihleri arasında ödenecek.

Memur emeklileri 1 aylık enflasyon farkı için maaşlarını en az 1.788 lira farkla maaş alacak. 3 aylık fark alacaklar memur emeklilerine de en az 5 bin 365 lira ödenecek.

Yeni zam oranlarının ardından emekli aylığı yüzde 42.35 oranında artırıldığında 3 bin 500 liranın altında kalan emekli aylıkları hazine tarafından 3 bin 500 liraya tamamlanacak. 


takvim

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum