EYT açıklaması! Merakla beklenen gelişmeyi AK Parti duyurdu

EYT açıklaması! Merakla beklenen gelişmeyi AK Parti duyurdu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin konuşmasında EYT düzenlemesine ilişkin açıklamalar yaptı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Pençe-Kılıç Harekatı ve terör örgütleriyle mücadele konusunda dikkat çeken ifadeler kullanan Çelik, seçim takvimi ve herkesin merakla beklediği EYT düzenlemesi konusunda da önemli açıklamalar yaptı.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

SEÇİM TAKVİMİ DEĞİŞECEK Mİ?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
Biz öğrencilerimizin hiçbir sınavını seçim takvimine denk getirmeyiz. Bununla ilgili ÖSYM çalışma yapıyor, kamuoyuna duyurulur. Seçim takviminin değişmesiyle ilgili bir çalışmamız yok. Seçim takvimiyle sınav takvimi üst üste gelmez.

EYT DÜZENLEMESİ
EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak. Son aşamayı geçtikten sonra meclis takvimi ile ilgili bilgi verebilirim. Acil gündemlerden bir tanesi, hemen hemen tamamlanmak üzere. Bugünkü sunum, bölgesel ve küresel gelişmelerin değerlendirilmesi ve terörle mücadele gündemimizdi.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.