EYT ve asgari ücret hakkında AK Parti'den yeni açıklama

EYT ve asgari ücret hakkında AK Parti'den yeni açıklama
AK Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı sonrası AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuşun asgari ücret ve EYT açıklaması şöyle

‘BÜYÜK BİR HAYAT PAHALILIĞI BASKISI VATANDAŞLARIMIZIN ÜSTÜNDE’
“Asgari ücret için altıncı aydan itibaren hazırlık olabilir mi?” sorusu üzerine Kurtulmuş, memur maaşlarıyla ilgili zam yapılırken temmuz ayında bunlara ilave zam yapılabileceğinin söylendiğini hatırlattı. Kurtulmuş “Özel sektör için konuştuğumuzda biz Türkiye’nin ekonomik olarak olağanüstü bir dönemden geçtiğini görüyoruz. Gerçekten büyük bir hayat pahalılığı baskısının vatandaşlarımızın üstünde olduğunu ve bunun da hafifletilmesi için elimizdeki bütün imkanları kullanmanın şart olduğunu görüyor ve bunu uyguluyoruz” diye konuştu.

EYT AÇIKLAMASI
Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin de konuşan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

“Milletin konuştuğu, talep ettiği, beklentilerinin tamamını masaya yatırırız. Bunların tamamıyla ilgili çalışmalarımızı öteden beri sürdürürüz. Milletin gündeminde olup da bizim gündemimizde olmayan hiçbir konu yoktur. Ancak devlet yönetiminde bir şeyi talep etmek başka bir şey, onu gerçekleştirebilmek başka bir şeydir. Taleplerin gerçekleştirilebilmesi için de eldeki imkanlar, fırsatlar, öncelikler çerçevesinde bu değerlendirmeler yapılır. Yaparken de milletin hayrına olacak şekilde sonuçlar alabilmek için gayret sarf edilir. Bundan milletimiz emin olsun bu konu epeydir bakanlığın da gündemindedir. Bu konuyu yeterince biliyoruz ve çalıştık. İnşallah milletin hayrına sonuçlanmasını ümit ederiz.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum