1. sınıfa terfi eden emniyet müdürleri 2021 isim listesi açıklandı!

1. sınıfa terfi eden emniyet müdürleri 2021 isim listesi açıklandı!
1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne Terfi Eden İsimler Belli Oldu mu? Büyük bir merakla ve heyecanla beklenen Emniyet Müdürü atamaları olarak ta anılan EGM Genel Atama Listesi 2021 yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan atama listesi kapsamında İstanbul emniyetindeki atamalar başta olmak üzere 1. sınıfa terfi eden emniyet müdürleri 2021 isimleri de belirlenmiş oldu.

Kamudanhaber.net sitesi Emniyet Genel Müdürlüğü 2021 yılı Eylül 1. Sınıfa Terfi Eden Emniyet Müdürleri isim listesini açıkladı. Büyük bir merakla ve heyecanla beklenen Emniyet Müdürü atamaları olarak ta anılan EGM Genel Atama Listesi 2021 yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan atama listesi kapsamında İstanbul emniyetindeki atamalar başta olmak üzere 1. sınıfa terfi eden emniyet müdürleri 2021 isimleri de belirlenmiş oldu. 

İstanbul’da 7 Emniyet Müdürü 1. Sınıfa terfi etti

İstanbul Emniyeti’nde yedi emniyet müdürü terfi alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu. Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Yazgan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kayhan Ay, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihat Dağdeviren, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Güngören ve Zeytinburnu İlçeleri’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gürhan Kaya, Maltepe, Adalar, Kartal, Pendik ve Tuzla İlçeleri’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aldemir, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak terfi alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu.

İŞTE O İSİMLER...

Kamudanhaber.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.