15 Ocak 2021 Polis Memuru Maaşı Ne Kadar? İşte 2021 Ocak Polis Maaş Tablosu

15 Ocak 2021 Polis Memuru Maaşı Ne Kadar? İşte 2021 Ocak Polis Maaş Tablosu
Her derecede polislerin15 ocak 2021 zamlı maaş tablosu, Ocak 2021'de polis memurları zammı ne kadar oldu? 2021 en yüksek ve en düşük maaşları maaşları kaç para oldu? İşte 2021 yılı ocak temmuz dönemi her derecede polis memuru zamlı maaşları..

Emniyet Teşkilatı personelinin büyük bir bölümü “Polis Memuru” unvanlı kadrolarda görev yapan Devlet memurlarından oluşmaktadır.

POLİS MEMURLARININ 15 OCAK 2021 NET MAAŞI VE 14 GÜNLÜK ZAM FARKI

Bu yıl zamlı ilk ay maaşlarını 15 Ocak’ta alacak olan Polis Memurlarına, maaş zammı nedeniyle 1-14 Ocak dönemine ait fark ödemesi de yapılacak.

Yükseköğrenim mezunu olarak “Polis Memuru” unvanlı kadrolarda görev yapanlar, özellikle 1.derecede 3000 olan ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesini beklerken, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve fazla çalışma yaptıkları süreler karşılığında ücret almalarının sağlanması yönünde düzenleme yapılmasını da istemektedirler.

Her derece/kademe ve kıdem yılındaki lisans mezunu Polis Memurunun, 14 günlük net maş zammı farkı ile zamlı 15 Ocak net maaşının ne kadar olacağı, olduğumuz aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Tablodaki 15 Ocak net maaş tutarları, bekar (veya eşi çalışan) ve çocuksuz yardımından yararlanmayan personele göre hesaplanmıştır.

Polis Memuru 15 Ocak 2021 net maaşı ve 14 günlük zam farkı

NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, ilgililerin bekar (veya eşi çalışan) ve çocuk yardımından yararlanmadıkları varsayılmıştır.

*Aylık net 346 TL tutarındaki Tayın Bedeli ödemesi dikkate alınmamıştır.

*Bireysel emeklilik primi kesintisi hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Çalışılan birimden ve/veya yerden kaynaklı ödeme fazlalıkları dikkate alınmamıştır.

*Yabancı dil tazminatı ödemesi hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Tabloda hizmet süresi 13 yıldan az gösterilenlerin, 14.10.2008 tarihinden sonra işe girmiş oldukları varsayılmıştır.

*Tabloda, hizmet süreleri itibariyle ulaşılabilecek derece/kademeler tahmini olarak kullanılmıştır.
memurunyeri.com 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum