3 çocuğu istismar eden polise, 25 yıl 10 ay hapis cezası

3 çocuğu istismar eden polise, 25 yıl 10 ay hapis cezası
Komşusunun çocuklarına cinsel istismarda bulunan polise istenen ceza belli oldu. 2021 yılında Milas'ta komşusunun çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen polis memuruna her bir çocuk için ceza yağdı ve 25 yıl 10 ay hapis cezası ile tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; 3 kız çocuğu, komşuları olan eski öğretmenlerini zaman zaman ziyaret ederek öğretmenlerinin çocuklarıyla oynuyordu. Öğretmenleri evde olmadığı zamanlarda çocuklarıyla oynamaya giden 3 kız çocuğu öğretmenlerinin eşi 47 yaşındaki polis memuru C.H. tarafından cinsel istismara maruz kaldı.

İSTİSMAR ÖĞRETMENİN MAHREM EĞİTİMİYLE ORTAYA ÇIKTI

Farklı zamanlarda eylemi gerçekleştiren C.H.'nin çocuk istismarı okulda rehber öğretmenin çocuklara, özel bölgeler ve mahremiyet eğitimi verdiği sırada ortaya çıktı. Öğrencilerin yapılanları anlatmaları sonrası durumu ailelerin öğrenmesi ile C.H. hakkında suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olan ailelerin yaklaşık 3 yıllık hukuk mücadelesi sona erdi.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Yaşanan süreçte Milas - Bodrum Havalimanı'nda görevli olan polis memuru C.H. önce farklı bir ilçeye tayin olsa da kısa süre sonra görevinden istifa etti. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden mahkeme kararını verdi.

HER ÇOCUK İÇİN AYRI AYRI CEZA ALDI

Her çocuk için ayrı ayrı cinsel istismar suçundan yargılanan ve ayrıca çocuk pornosu depolamak ve bulundurmak suçundan açılan davadan polis memuru C.H. toplam 25 yıl 10 ay hapis cezası ve ayrıca 166 gün adli para cezasına çarptırıldı.
İHA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.