AK Parti'den polislere 3600 ek gösterge açıklaması! Emniyet mensuplarımız başta

AK Parti'den polislere 3600 ek gösterge açıklaması! Emniyet mensuplarımız başta
Türk Emniyet teşkilatında görevli personelin yaşadıkları sorunların tespiti ve taleplerinin detaylıca araştırılması ve mağduriyetlerinin önüne geçilmesi adına gerekli düzenlemelerin yapılması için Meclis araştırması komisyonu açılması önergesi üzerine AK PARTİ Grubu adına söz alan Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 'Emniyet mensuplarımız başta olmak üzere, çalışanlarımızla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği 3600 ek gösterge konusu da bir miktar gecikmiş olsa bile bir takvime bağlanmış durumdadır.' d

AK PARTİ GRUBU ADINA KADİR AYDIN (Giresun) – Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Cumhuriyet Halk Partisi tarafından verilen, Türk Emniyet teşkilatında görevli personelin yaşadıkları sorunların tespiti ve taleplerinin detaylıca araştırılması ve mağduriyetlerinin önüne geçilmesi adına gerekli düzenlemelerin yapılması için Meclis araştırması komisyonu açılması önergesi üzerine AK PARTİ Grubu adına söz almış bulunuyorum. Bu vesileyle, Genel Kurulu ve aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum.

3600 ek gösterge konusunda emniyet mensuplarımız başta..

Kıymetli milletvekilleri, Emniyet teşkilatı, cumhuriyet öncesinde kurulmuş ve genç cumhuriyetimizle birlikte kurumsal kimliği oturmuş, bilim ve teknolojinin her türlü imkânlarıyla donatılmış, güçlü bir teşkilattır. AK PARTİ iktidarı döneminde, her alanda olduğu gibi, Emniyet teşkilatının da yüksek teknolojiyle donatılıp sonuç odaklı çalışmasına her türlü yatırım yapılmıştır. Bu teknik yatırım yapılırken emniyet mensuplarının özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda da çok ciddi mesafeler alınmıştır. Bu alan, üzerinde çok siyaset üretilebilecek bir alan değildir. Emniyet mensuplarımız başta olmak üzere, çalışanlarımızla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği 3600 ek gösterge konusu da bir miktar gecikmiş olsa bile bir takvime bağlanmış durumdadır. Elbette daha iyisini, en iyisini istemek hepimizin hakkıdır ve bu kürsü, milletimizin her alanda yaşadığı sorunlara çözüm üretilecek önerilerin değerlendirileceği bir kürsüdür.

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum