Bakan Soylu polislere 3600 ek gösterge için tarih verdi

Bakan Soylu polislere 3600 ek gösterge için tarih verdi
Bakan Soylu'dan emeklilik için 3600 göstergeyi bekleyen emniyet personeline müjde! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis memurlarına 3600 ek göstergenin verileceği tarihi açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '3600 meselesi Türk Polis Teşkilatı'nın anasının ak sütü gibi helaldir. İnşallah 2022'de bu düğüm çözülecektir' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin 26. İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Bakan Soylu, 3600 ek göstergesiyle ilgili şunları söyledi:

"3600 meselesi Türk Polis Teşkilatı'nın anasının ak sütü gibi helaldir bu kadar basit. Bunun neden olduğu nasıl olduğunu ve Türk Polis Teşkilatı kendi hevesi için talep ediyor değildir. Emeklilik maaşı ile çalıştığı maaş arasında fark ve standart açık olduğu için bunun hakkaniyet bir çizgiye gelmesi için böyle bir talebi ortaya koymuştur. İnşallah 2022'de bu düğüm çözülecektir."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum