Emniyet Personeli (Bekçi, Polis, Komiser, Emniyet Amiri ve Emniyet Müdürü) Emekli Maaşı 2021 Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

Emniyet Personeli (Bekçi, Polis, Komiser, Emniyet Amiri ve Emniyet Müdürü) Emekli Maaşı 2021 Emekli İkramiyesi Ne Kadar?
Emniyet mensupları 2021 de emekli olunca emekli maaş ve ikramiyesi ne kadar? Emniyet Teşkilatında, Emniyet Amiri, Emniyet Müdürü, Polis Memuru, Komiser Yardımcısı, Komiser, Başkomiser ve Çarşı ve Mahalle Bekçisi olup 2021 yılında emekli olacakların emekli maaş ve emekli ikramiyesi belli oldu. İşte Emniyet personelinin 2021 Ocak-Temmuz dönemi emeklilik hakları...

Emniyet Hizmetleri Sınıfı bünyesindeki Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Polis Memuru, Komiser Yardımcısı, Komiser, Başkomiser, Emniyet Amiri ve Emniyet Müdürü 2020 yılı Ocak-Temmuz döneminde ne kadar emekli maaş ve ikramiyesi alacak? 1.sınıf emniyet müdürü emekli maaşı 2021, Emekli polis maaşı 2021 Emekli polis ikramiyesi, Emekli Emniyet Müdürü maaşı 2021 Emekli Emniyet Müdürü ikramiyesi, Emekli Emniyet Müdürü Maaşı 2021, Emekli komiser maaşı 2021 ikramiyesi,Emekli bekçi maaşı 2021 Emekli bekçi ikramiyesi haberimizde

Bekçi, polis, komiser, emniyet amiri ve emniyet müdürü karşılaştırmalı 2021 yılı emekli maaş ve ikramiye miktarları tablo halinde haberimizde:

EMNİYET PERSONELİNİN 2021’DEKİ EMEKLİLİK HAKLARI

Emniyet Hizmetleri Sınıfına dahil unvanlardan bazıları için 1. derece kadroda geçerli olan ek göstergenin aynı seviyede olması, farklı unvanlardan emekli olan emniyet mensuplarının aynı miktarda emekli maaşı ve ikramiye alması sonucunu doğurmaktadır.

Emniyet teşkilatındaki;  Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Polis Memuru, Komiser Yardımcısı, Komiser, Başkomiser, Emniyet Amiri, 4 üncü Sınıf Emniyet Müdürü, 3 üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve 2 nci Sınıf Emniyet Müdürü unvanları arasında astlık-üstlük durumu bulunmasına rağmen, aynı hizmet süresi ve aynı derece/kademede emekli olduklarında, emeklilik hakları aynı olmaktadır.

Yükseköğrenim mezunu olarak çeşitli hizmet süreleriyle bazı unvanlardan emekliye ayrılmış veya 14 Haziran 2021 tarihine kadar emekliye ayrılacak olan emniyet mensuplarının emekli maaşı miktarları ile 14 Haziran 2021 tarihine kadar emekliye ayrılacak olanların alabileceği emekli ikramiyesi miktarları konusunda hazırladığımız Tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Emniyet personelinden bazılarının emeklilik hakları


Not: Emekli maaş miktarı belirlenirken; ek ödeme tutarı dahil edilmiş, kadrosuzluk tazminatı tutarı olan 100 TL dahil edilmemiştir.

memurunyeri.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum