Emniyet-Sen polislere, 75.000 TL promosyon istedi

Emniyet-Sen polislere, 75.000 TL promosyon istedi
Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, maaş promosyonuyla ilgili Twitter’da emniyet personeli olarak beklentilerini açıkladı

EGM Personelinden yeni bir açıklama geldi. Maaş promosyonuyla ilgili Twitter’da beklentilerini paylaşan EGM personeli yeni anlaşmanın 1 hafta içinde duyurulmaması halinde taleplerini artıracaklarını duyurdular.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Vakıfbank ile yapılan 300 taksitle toplam 10.800 TL maaş promosyonu anlaşmasına sitem eden EGM personelini haftalardır Twitter’da bu durumu gündem haline getiriyorlar. Bir çok kamu çalışanına çok daha yüksek maaş promosyonu ücreti verildiğini ifade eden EGM personeli kendilerine haksızlık yapıldığını öne sürerken yapılan anlaşmanın düzeltilmesini istiyorlar. Bu konuda Twitter’da durumlarını haftalardır gündem haline getiren EGM personeli adına Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer’den bir açıklama geldi.

“OCAK AYINA SARKARSA 75 BİN TL İSTİYORUZ”
Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer sürecin uzatılması durumunda talep ettikleri maaş promosyonunun artacağını açıklarken bu durumun ekonomik şartlarda hakları olduğunu ifade etti. Twitter hesabından EGM ve Vakıfbank yetkililerine seslenen Sezer “Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma Kasım, Aralık ayına sarkarsa, hatta Ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor...” diye yazdı

milli gazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.