Polis ve askere 3600 ek gösterge TBMM'de dile getirildi

Polis ve askere 3600 ek gösterge TBMM'de dile getirildi
Chp Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, bugün TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında '3600’le alakalı bir problem var. Polis teşkilatı diyor ki: 3600’ü verin kardeşim. Ne yapıyorsunuz? Hiçbir şey yapmıyoruz. 3600’la alakalı niye vermiyoruz güvenlik teşkilatına? Askere, polise bu 3600’le alakalı iyileştirmeyi niye sağlamıyoruz değerli arkadaşlarım? ' dedi.

UĞUR BAYRAKTUTAN (Devamla) – Değerli arkadaşlarım, biz İçişleri Bakanının kime tıraş olduğuyla ilgilenmiyoruz. Biz diyoruz ki: Şehit cenazeleri başında hamaset yapmak kolay. Biz diyoruz ki: Şehit cenazeleri başında her türlü sözleri söylemek kolay, mühim olan onları buraya getirmemek değerli arkadaşlarım. Ne diyoruz? 3600’le alakalı bir problem var. Polis teşkilatı diyor ki: 3600’ü verin kardeşim. Ne yapıyorsunuz? Hiçbir şey yapmıyoruz. 3600’la alakalı niye vermiyoruz güvenlik teşkilatına? Askere, polise bu 3600’le alakalı iyileştirmeyi niye sağlamıyoruz değerli arkadaşlarım?

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum