Polislerin şark görevi sorunu TBMM gündeminde

Polislerin şark görevi sorunu TBMM gündeminde
Polis memurlarının doğu görevi Meclis gündeminde. Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan Aygun TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmasında şark görevinden dönen polislere yeniden şark ataması yapılmasını dile getirdi.

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN (Tekirdağ) – Emniyet Genel Müdürlüğünün atamalarıyla ilgili bir kaygıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha ilk şark görevini yapmayan polis kardeşlerimiz varken; 2003, 2004, 2005, 2006 yıllarında şark görevinden dönen polis kardeşlerimize yeniden şark ataması tebliği yapılmıştır. Birçok polis kardeşimiz bu durumdan dolayı üzgün ve mağdurdur, haksızlık olduğunu düşünmektedirler. Ülkenin güvenliğinden sorumlu polis kardeşlerim, yaptıkları görevi huzurla yapmalıdır. Hiç şark görevine gitmeyenler varken, daha önce bu görevi yapanların yeniden şark atamasına tabi tutulması tepki görmektedir. Polis kardeşlerimiz bu konunun gündeme getirilmesini istemişlerdir. Ben de onlar adına soruyorum: Şark görevinde kriter nedir? Bu atamalar neye göre yapılmaktadır? Keyfe keder midir, adalet içinde mi yapılmaktadır? Bu konularda açıklamalar varsa hatanın düzeltilmesini bekliyoruz.

Yine, seçim meydanlarında verilen 3600 ek göstergenin polislerimize, sağlık mensuplarımıza, öğretmenlerimize ve din görevlilerimize vermeyi düşünüyor musunuz diyor, teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum