Berat Albayrak'ın istifası sonrası dolarda son durum

Berat Albayrak'ın istifası sonrası dolarda son durum
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberi gündeme bomba gibi düşerken, gözler rekor kıran dolar kuruna çevrildi. Türk Lirası Asya borsalarında yüzde 1'den fazla değer kazandı! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Reuters istifa haberinin ardından Türk Lirası'nın değer kazandığını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberi gündeme bomba gibi düşerken, gözler rekor kıran dolar kuruna çevrildi.

Berat Albayrak'ın istifa haberinin ardından kurdaki düşüş dikkat çekti.

İşte Albayrak'ın istifası sonrası dolar kurunun durumu.

Maliye Bakanlığından bir yetkili, Reuters ajansına istifa haberini doğruladı. Reuters "Bu haberin ardından Türk Lirası Asya borsalarında yüzde 1'den fazla değer kazandı" dedi. 

Reuters "Bir maliye bakanlığı yetkilisi, Berat Albayrak’ın Instagram üzerinden yaptığı istifasını doğruladı. Bunun ardından asya piyasalarında türk lirası yüzde 1’in üzerinde değer kazandı. Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte Türk Lirası değer kazandı." dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.