Canlı yayında erken seçim için tarih verdi! 2022 yılının..

Canlı yayında erken seçim için tarih verdi! 2022 yılının..
2022 yılında erken seçim olacak mı? Olası bir erken seçim için canlı yayında tarih verdi! Erken seçimle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan İsmail Saymaz, seçimin 2022 yılında ne zaman yaılacağını açıkladı...İşte o tarih!

Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı televizyon programında enflasyon ve yaşanan ekonomik krizi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'e alınmamasını da değerlendiren Saymaz, iktidarın politikalarının erken seçime hazırlık olduğunu düşündüğünü söyledi. 

Halk TV'de katıldığı Medya Mahallesi programında Ayşenur Aslan'la birlikte gündemi değerlendiren gazeteci İsmail Saymaz, Özer Sencer'in twitter hesabından yaptığı erken seçim açıklamasını destekler ifadeler kullandı. 

SAHTE BİR CENNET YARATACAKLAR
Ekonomide "Sahte bir cennet yaratacaklar" diyen Saymaz, iktidarın iç piyasaya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aracılığıyla para basarak, düşük faizli krediler verilerek ve asgari ücrete fahiş zamlar yapılarak yaz aylarında seçime gidileceğini öne sürdü. 

cumhuriyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.