İçişleri Bakanı Soylu'dan istifa açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu'dan istifa açıklaması
Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İşimi yapamadığımı düşündüğüm an bir dakika koltukta kalan namussuzdur" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu, "İşimi yapamadığımı düşündüğüm an bir dakika koltukta kalan namussuzdur" dedi.

Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

*Bizim milletimiz iftiraya uğramış bir millettir. Bu benim değil bir büyüğümüzün lafıdır. Bizim medeniyetimiz de iftiraya uğramıştır. İçeride bunların şakşakçıları, işbirlikçileri, bayileri hepsi var. Birtakım rakamlar vereceğim. Bu iddiaların nereden kaynaklandığını anlatacağım.

“UYUŞTURUCUDA HEM HEDEF HEM TRANSİT ÜLKEYİZ”
*Bağlantılarını, nereden kaynaklandığını, kimin yürüttüğünü görecekler. Söylediklerinin hepsi yalan. Türkiye tarihinin uyuşturucu ile ilgili en büyük mücadelesini yapıyor. Bu mücadelesinde Avrupa, Türkiye’yi her raporunda tebrik eder. Biz uyuşturucuda hem hedef hem transit ülkeyiz.

*Üç eroin rotası, birisi kuzey, birisi Balkan, biri de aşağıdan Afrika üzerinden Akdeniz’den güney rotası. Biz bu üç rotadan birisinde olmamıza rağmen Avrupa’nın yüzde 60 bazen 75 eroinini biz yakalarız

*Bir doğal uyuşturucu bir de kimyevi sentetik uyuşturucu var, o da Batı’dan gider. Biz o rotanın da içerisindeyiz. Hem kendimiz hedef hem de transitiz. Dönem dönem bu iddialar yapılır.

*Sayın Kılıçdaroğlu bana ara sıra adam gönderir, sonra el altından başka işler yaptırmaya çalışır. Keşke bununla ilgili gönderseydi de doğrusunu anlatma fırsatına sahip olsaydık.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum