İşte en başarılı ilk 10 Belediye Başkanı (Sonar Araştırma)

İşte en başarılı ilk 10 Belediye Başkanı (Sonar Araştırma)
Sonar araştırma tarafından yapılan ankette en başarılı belediye başkanı kim oldu? Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanı anket sonuçları açıklandı. Ankete göre Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Türkiye'nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi.

En başarılı belediye başkanı anketinde; ilk 10’da kim var? Sonar Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı. Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer aldı. Yapılan ankette yüzde 60.6 oy oranıyla "Türkiye'nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı" olarak seçilen Başkan Sekmen'i, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve üçüncü olarak da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takip etti. Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışmada 19 bin kişinin görüşüne başvuruldu. Öte yandan kariyeri sürekli başarılarla dolu olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yatırım bütçesi kullanımında da 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında üst üste Türkiye birincisi seçilmişti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.