Kurban Bayramı tatili 11 gün mü?

Kurban Bayramı tatili 11 gün mü?
Kurban Bayramı 4 gün sürmesi sebebiyle tatil arife günü 19 Temmuz Pazartesi'nden 23 Temmuz Cuma olan bayramın son gününe kadar devam edecek. Ancak pazartesi öncesi ve cuma sonrası hafta sonu olması sebebiyle de tüm hafta yani 9 gün tatile gitmek isteyenler için birleştirilmiş olacak.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayram tatilinin kaç gün süreceği merak konusu oldu. Bu yıl Kurban Bayramı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın takvimine göre 20 Temmuz tarihinde başlayacak. Bayram 4 gün devam edecek ve son gün 23 Temmuz'a denk gelecek. Hem tatil planı yapmak hem de ibadetlerini uygulamak isteyen vatandaşlar, 2021 Kurban Bayramı'nın kaç gün olacağını sorguluyor. Kurban Bayramı 19 Temmuz Pazartesi'nden 23 Temmuz Cuma olan bayramın son gününe kadar devam edecek. Ancak pazartesi öncesi ve cuma sonrası hafta sonu olması sebebiyle de tüm hafta yani 9 gün tatile gitmek isteyenler için birleştirilmiş olacak. Hatta 15 Temmuz ile birleştirilirse 11 gün tatil fırsatı doğmuş olacak.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 
Kurban Bayramı, 19 Temmuz'da başlarken, 23 Temmuz'da sona erecek. İşte Kurban Bayramı tarihleri...

Kurban Bayramı Arifesi: 19 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı 1. Gün: 20 Temmuz Salı

Kurban Bayramı 2.Gün: 21 Temmuz Çarşamba

Kurban Bayramı 3.Gün: 22 Temmuz Perşembe

Kurban Bayramı 4. Gün: 23 Temmuz Cuma

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.