3 milletvekili CHP'den istifa ettiğini açıkladı

3 milletvekili CHP'den istifa ettiğini açıkladı
Basın açıklaması yaparak CHP'den istifa eden milletvekilleri hangileri? TBMM'de CHP'nin kaç sandalyesi ve milletvekili kaldı? CHP Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel yaptıkları açıklama ile partilerinden istifa ettiklerini açıkladı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

CHP'li vekillerden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel rahatsızlıklarını bir mektup yazarak CHP Genel Başkanı'na iletmişlerdi. Kılıçdaroğlu da "Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkana mektup yazılmaz. Genel başkandan randevu alınır, gelinir, konuşulur" yanıtını vermişti.

İstifa eden 3 milletvekilinin de CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yakın olduğu belirtiliyordu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu istifa eden 3 milletvekili ile 26 Ocak'ta Meclis'teki makamında görüşmüştü.

3 vekilin istifa etmesiyle CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 138'ten 135'e düştü.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.