Ankara'da gözler Erdoğan'ın Soylu kararında

Ankara'da gözler Erdoğan'ın Soylu kararında
Deutsche Welle Türkçe'de Hilal Köylü'nün haberinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Erdoğan'a "Beni görevden alabilirsiniz" dediği iddia edildi. Habere göre Ankara'da gözler Erdoğan'ın Soylu kararında.

AK Partide'de de rahatsızlık var

Peker'in iddiaları, Soylu'yla yakınlığını ortaya koyan videoların AK Parti'de de rahatsızlık yarattığı gözleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Cemil Çiçek, DW Türkçe'ye yaptığı "İddiaların binde biri bile doğru olsa felaket ve sıkıntılıdır. Gereği yapılmalıdır" açıklamasından sonra eski TBMM Susurluk Komisyonu'nun Refah Partili üyesi Hayrettin Dilekcan da OdaTV'ye konuştu.

Bugün AK Parti üyesi olan Dilekcan, "üzüntü verici bir durum" yaşandığını belirterek "Bütün bunların hepsini Cumhurbaşkanı'nın yutacağını zannetmiyorum ben. Yutmasını gerektiren bir ortam var mıdır yok mudur onu size bırakıyorum. Konjonktür gereği bazı şeylere tahammül etmek zorunda kalabilirsiniz, ama ben Sayın Cumhurbaşkanının bunları not ettiğini ve rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum" dedi.

Peker'in iddialarının ardından isim vermeden "Bu kirli senaryoya izin vermeyeceğiz. Çetelerle mücadelemiz sürecek" mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de MHP lideri Devlet Bahçeli'yle sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapılmadı. Ancak Ankara kulislerinde ise Soylu'nun Erdoğan'a "Beni görevden alabilirsiniz" dediği konuşuluyor.
Hilal Köylü / Ankara
©️ Deutsche Welle Türkçe
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum