Bayram sonra en az 4-5 bakan daha değişecek iddiası!

Bayram sonra en az 4-5 bakan daha değişecek iddiası!
Ramazan bayramı sonrası kabinede 4-5 bakanın daha değişebileceği ve Berat Albayrak'ın ise kabineye dönüşünün beklenmediği iddia edildi.

Reuters'ın haberine göre; AK Parti'ye yakın kaynaklar bayram sonrasına en az 4-5 bakanlıkta daha değişiklik olabileceğini ve normal şartlarda seçime kadar bu yeni kabine ile devam edilebileceğini belirtiyorlar. 

"KABİNEYLE İLGİLİ GENEL BİR BEKLENTİ HALEN VAR"

"Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tek başına çok büyüktü ve çoktandır bölünmesi yönünde bir karar vardı; ikisi aynı anda tamamlanmış oldu. Çalışma Bakanı'nın değişmesi yönünde bir genel kabul de vardı" diyen aynı yetkili sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bayram sonrası beklenen değişikliğin yapılması gibi bir beklenti var. Genel olarak Albayrak’ın bakanlığa dönmesi beklenmiyor. Ama dört-beş bakanlıkta değişiklik beklentisi hakim" iddiasında bulundu.

AK Partiye’ye yakın bir kaynak da Pekcan’ın yaptığının herkesi zora sokan bir davranış olduğunu belirterek, yeni gelen Bakanın da Berat Albayrak'a yakın olduğunu vurguladı.

Aynı kaynak, "Kabine değişiklik beklentisi (bu değişim ile)bitmedi. Kabine ile ilgili genel bir beklenti halen var. Cumhurbaşkanı zamanlamasını ayarlıyordur. Çünkü beklenti oluşunca medyada yer alınca, isimler verilince yapacaksa da bekletiyor" dedi. 
gerçekgündem

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.