Meral Akşener partisinin oy oranını açıkladı

Meral Akşener partisinin oy oranını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin oy oranına ilişkin olarak son anket sonuçlarını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni üye katılım töreninde konuştu.

Akşener, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığından istifa etmesinin ardından Türk Lirası'nın değer kazanmasıyla beraber Türkiye'nin borcunun da azaldığını dile getirdi.

“BÜTÜN ANKETLERDE YÜZDE 14-15 BANDINA YERLEŞTİK”
Yapılan bütün anketlerde yüzde 14-15 bandına çıktıklarını belirten Akşener, “Önümüzün de açık olduğuna dair bir kanaat var. Bu anketleri de biz para verip yaptırmıyoruz. Yapılan anketlerde durum böyle görünüyor. Bunu sağlayan; sözümüzün, özümüzün doğru olması” ifadelerini kullandı.

“1 LİRAYA YAKIN DOLAR, BİR KİŞİNİN ‘EYVALLAH'I İLE GİTTİ”
“Damat gitti. Bunu sağlayan İYİ Parti'dir” diyen Akşener, “Ben gidenin arkasından konuşmam, insanların suratına suratına söylerim ama bunu söylemeden edemeyeceğim: damat bakanın ayrılması; 1 liraya yakın dolar, bir kişinin ‘eyvallah'ı ile gitti. Ya toptan gitseler ne olur? Şimdi ekonomistlere sorayım: Cihan bey kaç olur? Lira ile eşitlenir diyor. İsmail hoca? 6 ayda 5 lira olur diyor” şeklinde konuştu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum