15 Ocak 2021 Kariyer Meslek (Müfettiş ve Uzman) Personelin Zamlı Maaşı (14 Günlük Fark Dahil)

15 Ocak 2021 Kariyer Meslek (Müfettiş ve Uzman) Personelin Zamlı Maaşı (14 Günlük Fark Dahil)
Kariyer meslek personeli (müfettiş, aktüer, denetçi, uzman, kontrolör, denetmen) 15 Ocak 2021'de 14 günlük fark dahil ne kadar maaş alacak? Kamu kurum ve kuruluşlarında çeşitli unvanlardaki kariyer mesleklerde görev yapanların maaşları, 1 Ocak 2021 tarihinden ne kadar zamlanacak? İşte her derece ve kademede kariyer meslek mensuplarının 2021 yılı birinci yarısından itibaren alacağı güncel zamlı maaş tablosu..

Kamu kurum ve kuruluşlarının kariyer meslek sayılan çeşitli unvanlardaki kadrolarında görev yapan Devlet memurlarının maaşları arttı.

Kariyer mesleklerde (müfettiş, aktüer, denetçi, uzman, kontrolör, denetmen gibi) görev yapanlardan bazılarının maaş ödemesinde ücret ve tazminat göstergeleri esas alınırken, bazılarının maaşı ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine göre ödenmektedir.

MÜFETTİŞ VE UZMANLARIN 15 OCAK 2021 NET MAAŞI VE 14 GÜNLÜK ZAM FARKI

Zamlı maaşlarını 15 Ocak 2021’de alacak olan kariyer meslek personeline, maaş zammı nedeniyle 1-14 Ocak dönemine ait fark ödemesi de yapılacak.

Bu yazımızda, kariyer meslek personeli olup da ücret ve tazminat göstergesine göre maaş alanların (mali hizmetler uzmanları hariç) maaş bilgilerine yer verilecektir.

Bu kapsamda, ücret ve tazminat göstergesine göre maaş alan kariyer meslek personeline (mali hizmetler uzmanı hariç) 2021 Ocak ayında yapılacak ödemelerin net miktarının ne kadar olacağı konusunda olarak hazırladığımız Tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Tablodaki 15 Ocak net maaş tutarları, bekar (veya eşi çalışan) ve çocuk yardımından yararlanmayan personele göre hesaplanmıştır.

Merkez-kariyer meslek personelinin 15 Ocak 2021 net maaşı ve 14 günlük zam farkı

*9 uncu derecede bulunanların Uzman Yardımcısı olarak görev yaptığı varsayılmıştır.

NOT:

-Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz personele göre değerlendirme yapılmıştır.

-Hizmet yılları itibariyle ulaşabilecek derece/kademeler farklılık gösterebilir.

-Tabloda hizmet süresi 13 yıldan daha az olanların 14 Ekim 2008 tarihinden sonra göreve başladıkları varsayılmıştır.

-Yabancı dil tazminatı ile bireysel emeklilik sigortası primi dikkate alınmamıştır
memurunyeri.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.