2 Bakanlık ve 3 Kuruma ait atama ve görevden alma kararları

2 Bakanlık ve 3 Kuruma ait atama ve görevden alma kararları
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan 2 Bakanlık ve 3 Kuruma ait atama ve görevden alma kararları 4 Eylül 2021 tarihli resmi gazetede yayımlandı.

ATAMA KARARLARI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nejat FIRAT atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,

- Doğu Akdeniz Bölge Müdürü Ali AYDIN,

- Ege Bölge Müdürü Aytekin TÜRKEL,

görevden alınmış,

- Ege Bölge Müdürlüğüne, Marmara Bölge Müdürü Burhanettin YÜCE,

- Marmara Bölge Müdürlüğüne Afşin EKMEKYAPAR,

atanmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili Taha Meli ARVAS, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 119 uncu maddesi, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Selahattin BAYRAM atanmıştır.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü

I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Şeyhmus Hayrullah KARAGÖZ atanmıştır.

233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan UYGUN görevden Alındı

YERİNE

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdülkerim Murat ATİK atanmıştır.

3 Eylül 2021

Recep Tayyip ERDOĞAN
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.