2 Belediye memur ve işçilerin banka promosyon anlaşmasını imzaladı

2 Belediye memur ve işçilerin banka promosyon anlaşmasını imzaladı
Gelibolu Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin banka promosyon anlaşmasını imzaladı

Gelibolu Belediyesinin promosyon anlaşma miktarı açıklandı
Gelibolu Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, kurumda çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin banka promosyonu kişi başına 21 bin 500 olarak belirlendi ve imzalar atıldı.

Gelibolu Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, kurumda çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin banka promosyonu kişi başına 21 bin 500 olarak belirlendi ve imzalar atıldı.

Gelibolu Belediyesi tarafından bir süre önce açılan ihale sonucuna göre memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memur olarak çalışan personelin Ziraat Bankası ile yapılan anlaşmaya göre kişi başı 21 bin 500 lira promosyon alacağı belirtildi.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Ziraat Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin kişi başı 21 bin 500 TL promosyon alacakları anlaşmayı imzaladı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın Gelibolu Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde ihalesini gerçekleştirdiğimiz kadrolu işçi, memur ve sözleşmeli memurların banka promosyonu imzalarını gerçekleştirdik. Ziraat Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler kişi başına 21 bin 500 TL promosyon alacak. Atılan imzaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yenimahalle Belediyesi, promosyon anlaşmasını imzaladı
Yenimahalle Belediyesi’nin işçi, memur ve sözleşmeli personel maaş promosyon ihalesi yapıldı.

9 bankanın kıran kırana mücadele ettiği ihaleyi 15 bin 50 TL ile Halk Bankası kazandı.

Personele tek seferde ödenecek

İhale sonucunda Halk Bankası ile imzalanan 3 yıl geçerli olacak sözleşmede, personelin maaşına tek seferde ödenmek üzere 15 bin 50 TL eklenecek.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran başkanlığında oluşturulan komisyona, konuyla ilgili yöneticilerin yanı sıra işçi ve memur sendikaları temsilcileri de katıldı.

“Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun”

Belediye personelinin ekonomik refahının kendisi için önemli olduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışanlarının haklarını bu güne kadar hep koruduğunu ifade ederek “Promosyon ihalesi tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.  

gazetememur 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum