2 İl müdürü değişti!

2 İl müdürü değişti!
Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç’un yerine Muğla İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk geldi. Ayrıca Mardin İl Göç İdare Müdürü Mehmet TEPEAŞAN oldu.

Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç, Gaziantep’e atandı. Önümüzdeki günlerde Gaziantep’e giderek yeni görevine başlayacağı öğrenilirken Erkoç’un yerine ise Muğla İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk getirildi.

MEHMET ERKOÇ KİMDİR?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
1990 Denizli doğumlu. İlköğretim ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Yüksek lisansını Ahmet Yesevi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2014 yılında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğünde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. 2014-2018 yılları arasında İstanbul İl Göç idaresi bünyesinde İnsan Ticareti Mağdurlarını Koruma Çalışma Grup  Başkanı olarak görev yaptı. 218 yılından itibaren Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü olarak görev yapıyordu. Evli ve 1 çocuk babası.

MEHMET KAVUK KİMDİR?
1987 İstanbul Şişli doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 2012 yılında ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü tamamladı. 2014 yılında İstanbul Ticaret üniversitesi Uluslararası Ticaret Hukuku ve Avrupa Birliği bölümünde Avrupa Birliği ve Türk Hukukunda Yabancıların Uluslararası Korunması konulu yüksek lisans tezi  ile eğitimini tamamladı. Yabancılar Hukukunda Vatansızlar ve Mülteciler konulu makale çalışması bulunmaktadır. 2014 yılında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünde göç uzman yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. 2019 yılı Nisan ayında Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğüne vekâleten görevlendirildi.

Mardin İl Göç İdare Müdürü bir kez daha değişti

Mehmet TEPEAŞAN KİMDİR?

        05 Eylül 1985 yılında Mersin ilinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Adana'da tamamladı. 2008 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisat Bölümüne girdi.

       2015 yılında Ankara İl Göç Uzman Yardımcısı olarak Ankara Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünde görevine başladı.

Ankara Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünde 2017-2018 yılları arasında Türk ve Akraba Toplulukları ve İskan Kanunu Grup Başkanı, 2018-2019 yılı arasında İkamet Grup Başkanı görevlerinde bulundu.

2019 Ocak ayı itibariyle Uluslararası Koruma Karar Merkezi, 2019 yılı Mart ayı itibariyle İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterlik Soruşturma Biriminde görev yaptı.

        22.08.2022 tarih ve 109918 sayılı Bakanlık Onayı ile Mardin İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak atandı.

        Mehmet Tepeaşan , evli ve 1 çocuk babasıdır.


bugunkocaeli.com/mardinlife.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.