31 Aralık 2021 Cumhurbaşkanı atama kararları ile 4 il müdürü atandı

31 Aralık 2021 Cumhurbaşkanı atama kararları ile 4 il müdürü atandı
31 Aralık 2021 tarihli atama kararları ile Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliğine, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sanayi Teknoloji Bakanlığına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

ATAMA KARARLARI

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliğine, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 21 inci maddesi gereğince Azize Sibel GÖNÜL atanmıştır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hüseyin UYAN atanmıştır.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Düzce İl Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet SARİOĞLAN atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Karabük il Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İsrafil YILDIZ atanmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

- Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Bekir Yücel TANRIKULU,

- Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Fatih ÖNLEM,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

30 Aralık 2021

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.