3600 ek gösterge tüm kamu çalışanlarına verilmeli

3600 ek gösterge tüm kamu çalışanlarına verilmeli
Kıymetli okuyucularımız takipçilerimiz son zamanlarda televizyonlarda sürekli olarak 3600 ek gösterge ile ilgili haberler yapılmakta malesef biz maliye çalışanlarından ve emeklilerden hiç bahsedilmemekte. Oysa bu 3600 ek gösterge tüm kamu çalışan (şöför, güvenlikçi yardımcı hizmetli öğrenim durumlarına göre kademeli ek gösterge) ve emekli tüm memurlara verilmelidir .

Hani biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar misali tüm çalışanlara ve emeklilere öğrenim durumlarına göre kademeli ek gösterge verilmelidir. Ama biz çalışanlar yeterince istemiyoruz hemen bazı arkadaşlarımız olumsuz yaklaşmaktalar yok bize vermezler deyip kestirip atmaktalar .

Mücadele etmeden hiç bir hak alınmıyor sesimiz gür çıkmalı diye düşünüyorum. Tıpkı ben 10 yıldır kurumiçi sınavın açılması ile uğraşan biri olarak  internet sitelerinde yazılar yazdım Ankara'ya meclise gittim o zamanlarda bu sınav açılmaz diyenler çok oldu. Sonunda sınavla alakalı kanun çıktımı çıktı .

Her işin başı mücadeleden geçiyor lütfen olumsuz eleştiri yerine nasıl katkı yapabiliriz demeliyiz. Yazılarımda eksik yerler olabilir bunun için sizlerde katkı sunabilir bu mücadeleye destek olabilirsiniz . Lütfen yapıcı eleştirilerde bulunun . Çünkü hepimiz bu gemide yolculuk ediyoruz limana nasıl sağ salim ulaşırız çabası içerisinde olmalıyız. 

Tekrar söylüyorum tüm kamu kurum çalışanı şöförü güvenlik görevlisi yardımcı hizmetlisi emeklisi öğrenim durumuna göre kademeli ek gösterge verilmelidir. Sadece 4 kurum çalışana değil elbette ki sağlıkçılarımız polislerimiz fazlasıyla hak ediyorlar .Saygılarımla 

SUAT FİDAN/GELİR İDERESİ PERSONELİ 
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
27 Yorum