3600 ek göstergedeki ayrımcılık Mecliste gündem oldu!

3600 ek göstergedeki ayrımcılık Mecliste gündem oldu!
3600 ek gösterge düzenlemesinde ayrımcılılık yapıldığı TBMM de dile getirildi.

İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu TBMM' de yaptığı konuşmasında 3600 ek gösterge düznlemesinde ayrımcılık yapıldığını şu sözlerle dile getirdi:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

'Saygıdeğer milletvekilleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesi altında bulunan aynı statüde, aynı işi yapan sayman ve ayniyat saymanları 3600 ek gösterge kapsamında ayrımcılığa tabi tutulmuşlardır. Yasadan saymanlar yararlanırken ayniyat saymanları kapsam dışında bırakılmışlardır. Statü olarak daha aşağıda bulunan hazine saymanı yardımcıları 3600 ek göstergeden yararlanırken ayniyat saymanları unutularak mağdur edilmişlerdir.

Yasama yılının tamamlanmasına çok az bir zaman kalmıştır, ayniyat saymanları da tıpkı saymanlar gibi 3600 ek gösterge kapsamına alınmalıdır. Gerek Hazine ve Maliye Bakanlığını ve gerekse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını bu mağduriyeti ortadan kaldırması için konuya titizlikle yaklaşmaya ve gerekli adımları ivedilikle atmaya davet ediyoruz.'

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.