400 bin taşeron işçi kadro bekliyor

400 bin taşeron işçi kadro bekliyor
Hastanelerde çalışan bilgi işlem çalışanları, yemekhane personelleri, hastalara birebir hizmet eden, ağır işlerde çalışan taşeron işçiler kadro dışı kaldı. Konuya ilişkin Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksalın Meclis konuşması şöyle:

BURCU KÖKSAL (Afyonkarahisar) - Sayın Başkan, KİT'lerde esas işi yapan taşeron işçiler, yaklaşık 400 bine yakın taşeron işçi AKP’nin 2018 seçimlerinden önce verdiği kadro sözünü tutmasını bekliyor. Örneğin hastanelerde çalışan bilgi işlem çalışanları, yemekhane personelleri, hastalara birebir hizmet eden, ağır işlerde çalışan taşeron işçiler kadro dışı kaldı. Şimdi, tüm taşeron işçiler zor günlerini sevince boğacak müjde bekliyorlar. Lütfen, artık bu ülkede tek bir taşeron işçi kalmasın, tüm taşeron işçiler kadro alsın, AKP seçim öncesi verdiği sözü tutsun.

Ayrıca, 5620 sayılı... Mevsimlik orman işçileri canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Yangınların ve doğal afetlerin yaşandığı ülkemizde onların değeri bir kez daha anlaşıldı. Bu yasama döneminde gelin, onların da kadro almasını hep birlikte sağlayalım.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum