5 Şubat 2022 tarihli Cumhurbaşkanı atama ve görevden alma kararları

5 Şubat 2022 tarihli Cumhurbaşkanı atama ve görevden alma kararları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Helal Akreditasyon Kurumu Genel Sekreterliğine ait 5 Şubat 2022 tarihli atama ve görevden alma kararlarını imzaladı.

ATAMA KARARLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı

Strateji Geliştirme Başkam Muhiddin ŞAHİN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Nadide YİĞİTELİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Birdal ÖZTÜRK,

- Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Metin KAPLAN,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hayrullah Ozan ÇETİNER atanmıştır.

Helal Akreditasyon Kurumu Genel Sekreterliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa Süleyman BEŞLİ atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Selami YAZICI atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan Denetim Hizmetleri Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Süleyman HACICAFEROĞLU atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü;

- I. Hukuk Müşaviri Ferit Cumhur DALKILIÇ,

- 2. Bölge Müdürü Şehabeddin GEDİKLİ,

- 3. Bölge Müdürü Selim KOÇBAY,

görevden alınmış,

- I. Hukuk Müşavirliğine Ercan ATASEVER,

atanmıştır.
4 Şubat 2022

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.