Adalet personeline, 3600 ek gösterge, güvenlik hizmeti sınıfı, maaş ve fiili hizmet zammı talebi Meclise taşındı

Adalet personeline, 3600 ek gösterge, güvenlik hizmeti sınıfı, maaş ve fiili hizmet zammı talebi Meclise taşındı
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bugünkü TBMM konuşmasında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki personelin özlük haklarını dile getirdi

Milletvekili Gürer, Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü personeline ilişkin 3600 ek gösterge, fiili hizmet zammı, güvenlik hizmeti sınıfı ve ücret zammı talebinde bulundu

3600 ek gösterge ve fiilî hizmet zammı talebi 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖMER FETHİ GÜRER (Niğde) – Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet uzmanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini çalışanlar talep etmektedirler. Eşit iş yükü, eşit sorumluluk ve eşit zorlukta aynı görevi yapanların aynı şartlara erdirilmesi çalışma verimliliğini arttıracaktır. Bu çalışanların sendikal haklarının geliştirilmesi, 3600 ek göstergeden faydalanmaları, doksan gün fiilî hizmet artışından yararlanmaları, ücretlerinde iyileşme yapılması beklenendir.

Güvenlik hizmeti sınıfı ve ücret zammı  

Ayrıca, Adalet Bakanlığı çalışanlarının tümünün, infaz ve koruma memurları, psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet uzmanları ile diğer birimlerde çalışanların ücretleri iyileştirilmeli, sorunlarına çözüm üretilmelidir. İnfaz koruma memurları güvenlik hizmeti sınıfına alınmalı, Adalet Bakanlığında çalışanların çalışma koşullarının zorluğu dikkate alınarak onlara hak ettiği ücretler verilmeli, özlük haklarında gerekli düzenlemeler sağlanmalıdır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.