Ak Parti 3600 ek gösterge, sözleşmeli personel ve EYT' yi TBMM Genel Kurulunda dile getirdi

Ak Parti 3600 ek gösterge, sözleşmeli personel ve EYT' yi TBMM Genel Kurulunda dile getirdi
AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmasında 3600 ek gösterge, emeklilikte yaşa takılanlar ve sözleşmelilere kadro konusunu dile getirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Şu anda Çalışma Bakanlığımız, ilgili paydaşlarla 3600 ek göstergeyle ilgili çalışmayı yapıyor. Ardından sözleşmeli personel ve EYT'li kardeşlerimizin durumu gelecek." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da Eren'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Yerli ve milli Türkiye ekonomi modelinin hayata geçirildiğini söyleyen Akbaşoğlu, bu konuda açıkladıkları beş önemli adımdan "asgari ücretliler ile memur ve emeklilerinin durumuyla ilgili maaş düzenlemesi" konularını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Akbaşoğlu, "Şu anda Çalışma Bakanlığımız, ilgili paydaşlarla 3600 ek göstergeyle ilgili çalışmayı yapıyor. Ardından sözleşmeli personel ve EYT'li kardeşlerimizin durumu gelecek." bilgisini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının faturalara ilişkin çalışmasına da değinen Akbaşoğlu, "1 Mart itibarıyla inşallah, faturaların indirildiği bir sürece hep beraber muhatap olacağız. Bu manada işçimizi, çiftçimizi, emeklimizi, memurumuzu, esnafımızı, sanayicimizi velhasıl toplumun bütün kesimlerini desteklemek suretiyle yolumuza devam edeceğiz ve her kesimin de alım gücünü artırarak refah düzeyini yükselteceğiz. Bu konuda en ufak bir şüphenin olmamasını arzu ediyorum. İnşallah Haziran 2023'te yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı, karşısına çıkan ittifakı geçecek; o konuda en ufak bir şüphe söz konusu değil arkadaşlar." ifadesini kullandı

AA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum