Akbank'tan rekor promosyon! 72 Bin 500 TL verileceği açıklandı

Akbank'tan rekor promosyon! 72 Bin 500 TL verileceği açıklandı
Son günlerde başta emekliler olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları vatandaşların gündeminden düşmüyor. Özel bankalar emekli promosyonunda ciddi artışa giderek rakamı 10 bin liraya kadar yükseltti. Bununla beraber bankalar üniversite personelinin maaş promosyonu için ihalelerde adeta birbirleriyle yarıştı. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liranın ardından bir rekor promosyon iddiası daha geldi.

Bankalar, 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için büyük bir yarışa girdi. Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin liraya kadar çıktı. Öte yandan kurumlar personelinin promosyonunu artırmak için harekete geçti. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liranın ardından şimdi de OYAK Renault’nun Bursa fabrikasında çalışan 6 bine yakın çalışana 72 bin 500 TL promosyon vereceği iddia edildi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

72 BİN 500 TL'LİK PROMOSYON
OYAK Renault’nun Bursa fabrikasında çalışan 6 bine yakın çalışana 72 bin 500 TL promosyon vereceği iddia edildi. OYAK Renault’da yetkili sendika Türk Metal Sendikası ile Akbank arasında imzalanan sözleşmeye göre, 25 Eylül’de çalışanların hesabına promosyonun aktarılacağı iddia ediliyor. Akbank ile sendika konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.
habertürk

Konuya ilişkin 'Ak Bank Destek' tarafından sitemize gönderilen mesaj:

Merhaba, müşterimiz Oyak Renault ile bankamız arasındaki maaş sözleşmesi süreci devam etmekte olup konuyla ilgili yayınlanan haber ve sosyal medya paylaşımları gerçeği yansıtmamaktadır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.