Ali Yalçın açıkladı! 3600 Ek Gösterge sadece 4 meslek grubunda mı uygulanacak?

Ali Yalçın açıkladı! 3600 Ek Gösterge sadece 4 meslek grubunda mı uygulanacak?
3600 ek gösterge hangi meslek gruplarına verilecek? Bilindiği üzere 3600 ek gösterge konusunda 6. dönem toplu sözleşme sürecinde belirli bir noktaya gelindi ve 2022 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanacak. 3600 ek gösterge konusunda açıklama yapan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, dört meslek grubuna verilip verilmeyeceği konusuna açıklık getirdi.

Memursen Genel merkezinde düzenlenen toplantıda, Genel Başkan Ali Yalçın, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Bayındır Memur-Sen Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Toç Bir-Sen Hüseyin Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda sendika temsilcisi ve basın mensubu katıldı. Memurlar.net'in de olduğu Toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 Ek Gösterge'nin sadece 4 meslek grubunda mı uygulanacak sorusu üzerine; Sadece belirli meslek gruplarında değil, tüm kamu çalışanları düzeyinde geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz, önümüzdeki süreçlerde detayları kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

'Emekli maaşlarında 700 TL artış olacak'

Başkan Ali Yalçın, 3600 Ek gösterge'nin yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli maaşlarında büyük bir artış olacağını belirterek, emeklilerin 3600 ek gösterge'nin hayata geçmesinin ardından en maaşlara 700 TL zam yansıyacağını belirtti.
memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum