Ali Yalçın'dan Döner Sermaye Açıklaması

Ali Yalçın'dan Döner Sermaye Açıklaması
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Habertürk Televizyonunda Fatih Altaylının sunduğu Teke Tek programında sağlık çalışanlarının döner sermaye açıklamasında bulundu. Yalçın konuşmasında, "Döner sermaye yönetmeliği biran önce yetkili paydaşlarla beraber tartışmaya açılmalı ve bu konu yabana atılmamalıdır." dedi. İşte o açıklamalar:

'Programa başlarken bir özürle başlayım. Bugün akşam saat 21:00'de sağlık çalışanlarıyla beraber Sağlıkta Sirenler Çalıyor diye Sağlık Sen'imizle beraber bir açıklamamız vardı. Arkadaşlar şuan o açıklamayı yapıyorlar. Çünkü Sağlıkta döner sermaye adaletsizliği konusunda rahatsızlığımız var. Sağlık çalışanları bu sürecin en önemli aktörü, sağlık cephesi düşerse Türkiye'nin pandemiyle mücadeleside düşer. O yüzden Sağlık Sen Başkanımız Semih Bey ve Sağlık Sen ekibi şuan sirenler çalıyor diye ambulanslar eşliğinde bugün tam bu saatte basın açıklaması yapıyorlar, ben oraya katılamadığım için buradan onlara özrümü ifade ediyorum.'

SAĞLIK BAKANINA DÖNER SERMAYE ÇAĞRISI 

Ali Yalçın "Sağlık Bakanınada bu vesileyle çağrıda bulunuyorum. Konu görmezden gelinemez, Döner sermaye yönetmeliği biran önce yetkili paydaşlarla beraber tartışmaya açılmalı ve bu konu yabana atılmamalıdır." diyerek Sağlık Bakanına çağrıda bulundu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum