Ali Yalçın: Önceliğimiz sözleşmeliye kadro!

Ali Yalçın: Önceliğimiz sözleşmeliye kadro!
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

''Sözleşmelilere Kadro Konusu En Öncelikli ve Önemli Gündemimiz''

Son bir yıl içinde çalışma hayatında önemli adımlar atıldı. Asgari Ücret tutarından vergi muafiyeti, 5 Milyon 300 Bin kişiyi kapsayan Ek Gösterge düzenlemesi gibi adımlara şimdi bir yenisi daha eklensin istiyoruz. Toplu Sözleşme masasında karşılıklı imza altına aldığımız Sözleşmeliler başlığını hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

İstiyoruz ki, kamu personel sistemi içerisindeki dağınıklık son bulsun, çalışma huzuru açısından aynı işi farklı statü ile yapma bitsin. Birlik sağlansın.
Sn. Cumhurbaşkanımızla, Çalışma Bakanımızla ve Maliye Bakanımızla görüştük. Memur-Sen olarak İnanıyoruz ki memnuniyet üretecek bir sonucu üretebilir, dağınıklığı,tartışmayı bitirebiliriz.
2011’de 280.000’i aşan sözleşmeliyi gayretlerimizle kadroya geçiren hükümet bu hükümettir.

Gelinen noktada 500.000’den fazla sözleşmeli kamu görevlisini ilgilendiren önemli başlığı,yetkili sosyal taraf olan Memur-Sen ile birlikte memnuniyet duyulacak bir çerçeveye taşımak yine bu iradeye nasip olacaktır. @csgbakanligi’yla Bakan Sn.@vedatbilgn  ile ilk görüşmeyi yaptık. Takvim 2022’nin sonuna kadar. Fakat ilk fırsatta çözülsün diyedir gayretimiz. Çalışma hayatına ilişkin atılmış hangi olumlu adım ve kazanım varsa sosyal taraf olarak yerimiz ,terimiz, imzamız,gayretimiz var. “802 Kazanım” diye kitaplaştırdık. Yeni kazanımlar için ter döküyoruz

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum